NOROLAN METSÄSTYSSEURA RY

TAKAISIN ETUSIVULLE

Päivitetty
4.9.2019

AJANTASAINEN SEURAN KARTTA

Norolan metsästysseura ry:n ajantasaisen kartan saatte käyttöön omariistan kautta.
Omariista "apin" voit ladata omaan kännykkään tai padille. Sallimalla GPS -paikannuksen mobiililaitteessasi maastossakin tiedät tarkkaan oletko vuokratulla vaiko vuokraamattomalla alueella.

Omariistassa voit valita pienriistalle, hirven metsästykseen ja suurriistan metsästykseen vuokratut alueet.

Lisää tietoa
https://oma.riista.fi/#/login

... jonne voit kirjautua tai luoda omat tunnukset. Sivustolta pääset myös linkkiin josta voit ladata Android tai iPhone apin mobiililaitteellesi.

Muista myös, että "omariista"sovellus toimii halutessasi myös metsästyskorttinasi. https://riista.fi/riistahallinto/sahkoinen-asiointi/oma-riista-tietoja-palvelusta/

Seuramme pitää ajantasaista tietokantaa vuokraustilanteesta reviiri -järjestelmässä https://reviiri.org/, josta omariista appisi lataa ajantasaisen tiedon.

Vanhan liiton miehet ja naiset, jotka perinteistä karttaa kaipaavat, voivat tilata karttatulosteen Opri Pietiäiseltä. Kartan materiaalivaihtoehtoja on mm. säänkestävä muovi, säänkestävä kangas tai perinteinen paperituloste. Tulosteiden hinnat kannattaa kysyä Oprilta ennen tilausta.


Lisää tietoa Opri Pietiäinen 040 716 3546, opri.pieti(at)gmail.com, jos sormi menee suuhun.


------------------------------

SEURAN ALUEEN KARTTOJEN YHTEISTILAUS
Tilaa viimeistään 15.9.2019 mennessä

Seuran kartat metsästyskaudelle 2019-2020 ovat nyt tilattavissa! Mittakaava on 1:25 000, saatavilla on kartta hirvenmetsästysalueilla tai kaiken riistan metsästysalueilla.

- Paperikartan hinta on n. 20 €, koko A0

- Säänkestävän kangaskartan hinta on n. 60€, koko n. 600 mm x 1100 mm

Ilmoita tilauksessa yhteystietosi sekä haluamasi karttalaatu (paperi tai kangas) ja metsästysalueet (kaikki riista tai hirvi). Maksu käteisellä tai tilisiirrolla viimeistään noudon yhteydessä, kun hintakin on tarkentunut.

 Kartan saa Myyrylästä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana syys-lokakuun vaihteessa tai hirvenmetsästyksen aloituksen yhteydessä. Muista toimitusvaihtoehdoista voidaan sopia erikseen.

 Kartat tilataan yhteistilauksena, joten lähetäthän tilauksesi sunnuntaihin 15.9.2019 mennessä Opri Pietiäiselle opri.pieti@gmail.com tai 0407163546.

---------------------------