NOROLAN METSÄSTYSSEURA RY

MYYRYLÄN KARTANO


KUVIA MYYRYLÄN JUHLISTA


VUOKRASOPIMUS-MALLI JA EHDOT
PDFYHTEYSTIEDOT
VUOKRAUKSEEN
LIITTYEN
PDFTAKAISIN ETUSIVULLE
MYYRYLÄN KARTANO

Myyrylä on oivallinen juhlatilaisuuksien pitopaikka, kun et edellytä edustustason tiloja tai kliinisyyttä. Voit tuoda tiloihin kokin tai pitopalvelun oman näköistäsi juhlaa rakentamaan. Osaava juhlaväki voi järjestää myös omin voimin oivan tilaisuuden. Myös omien "Viron" -juominen tuonti tilaisuuksiin on sallittua alkoholilain ja viranomaismääräysten puitteissa (ts. alkoholin myynti tiloissa ja alueella on kielletty).

Myyrän kartanoa vuokraamme ulkopuoliseen käyttöönn vain 15.5. - 1.9 välisenä aikana. Talviaikana Myyrylän nk. "ylöslämmityskulut" sekä sen tekninen järjestely talkoovoimin ei ole kannattavaa eikä järkevää, sillä pidämme pääosan tiloista talvisin kylmänä.

Huomioithan myös varaustasi tehdessä tai tutustuessasi kohteeseen, että kyseessä ei ole Hotel Kämp' eikä juhlava Tertin kartano, vaan metsästäjien harraste- ja kokoustila, joka on monin osin hyvin arkinen. Jos olet valmis hyväksymään nämä realiteetit ja tosiasiat, olet oikea asiakas meille, ja toivotamme sinut tervetulleeksi järjestämään näköistäsi tilaisuutta ystävillesi.

Sivulla olevissa "KUVIA MYYRYLÄN JUHLISTA" valikoissa olevat juhlajärjestelyt, kattaukset ja somistukset ovat juhlatilaisuuksien järjestäjät itse rakentaneet ja ideoineet.

 

Varauslista Myyrylän vuokrauksesta:

Heikki Kirjalainen puh. 0400-655004, Email: heikki.kirjalainen at ark-kirjalainen.fi

 

Muista Myyrylän asioista voit myöskin kysyä

Seppo Ruokolainen puh. 050 529 2350

 

Käyttökorvaushinnat ulkopuolisille:

Myyrylän kartano 1000 euroa (to aamu – ma aamu)
   Vuokra 800 €

   Keittiövuokra 200 € (sisältää astiat)
   Varausmaksu 300 € sisältyy vuokrahintaan, varausmaksua ei palauteta
   Teltta 50 €
 

Jäsenet ja jaostojen vetäjät

Varmistakaa Heikiltä etukäteen, että Myyrylä on vapaana järjestämänne tilaisuuden aikana.

Myyrylän avaimia saa tarvittaessa kuittausta vastaan mm. Heikki Kirjalaiselta sekä Anneli ja Matti Kupariselta. Avaimet on palautettava välittömästi, kun et niitä enää tarvitse. Niitä ei myöskään saa luovuttaa sivullisille.