Jaostot

Ampumajaosto

Kyrönpellon ampumaradalla on jäsenillämme mahdollisuus käydä harjoittelemassa liikkuvaan maaliin ampumista hirviradalla. Myös kiväärien kohdistus, sekä monipuoliset haulikkoradat ovat käytössämme valmistautuessamme uuteen kauteen. Rahulan maamiestalolla ammutaan talvikuukausina ilmahirviradalla viikottain, tämän ajankohdasta ilmoittellaan erikseen. Kesällä jaosto järjestelee jäsenten välisiä ampumakilpailuja haulikko ja kiväärilajeista.

 

Riistanhoitojaosto

Suomen noin 1200 riistakolmiosta yksi sijaitsee seuramme alueella. Kolmio lasketaan joka vuosi kesällä ja kolmion jälkilaskenta suoritetaan talvella lumien aikaan. Laskentatulokset kirjataan Luken järjestelmään, josta mm. arvioidaan vuotuiset pienriistakannat ja joiden perusteella pohjautuvat myös metsästysajat.

Kenneljaosto

Kenneljaoston tehtävänä on mm. koordinoida seuran alueella tapahtuvia koirakokeita ja tiedottaa niissä käytettävistä maastoista. Vuosittain alueellamme järjestetään useita linnun- ja hirvenhaukkukokeita sekä ajokokeita. Myös noutajien- ja seisojien metsästyskokeita on alueellamme järjestetty. Seuramme osallistuu aktiivisesti Etelä- savossa järjestettävien koiranäyttelyiden järjestelyihin.

SEURAN PARAS KOIRA VUONNA 2022

  • Koira: Beagle uros. Myonly Choice Casper (Kaapo)
  • Omistaja: Lauri Airaksinen

Naisjaosto

Naisjaoston perustava kokous pidettiin maaliskuussa 1978 ja toiminnaksi suunniteltiin seuran erilaisissa tilaisuuksissa tarjoilusta ja muonituksesta huolehtiminen. Vuosien varrelle on mahtunut monenlaisia isompiakin tilaisuuksia mm. kisaravintolan pito SM-hirvenjuoksuissa, kanttiinin hoito koiranäyttelyissä, seuran 40-, 50- ja 60- vuotisjuhlien ruokailusta huolehtiminen ja muitakin juhlia on Myyrylässä järjestetty, hääjuhlien pidosta puhumattakaan.

Toiminta on edelleen, kuten vuodesta 1978 alkaen, huolehtia kahvituksesta seuran kokouksissa ja peijaisten ruokailusta huolehtiminen syksyisin. Naisjaostolla on ollut myös yhteistä vapaampaa toimintaa esim. teatteri- ja konserttikäyntejä, yhteisiä ruokailuja ja risteilyilläkin on käyty.

Naisjaoston toimintaan pääsee mukaan maksamalla 10 € jäsenmaksun vuosittain seuran tilille 1.1.2022 alkaen.

Tervetuloa rohkeasti mukaan joukkoomme toivottavat Lea ja Arja