Jäsenmaksut ja metsästysluvat

Jäsenmaksut vahvistaa vuosittain seuran vuosikokous. Vuodelle 2023 ovat vuosikokouksen päätöksen mukaisesti jäsenmaksut:

  • Jäsenmaksu 85 € (sisältää majamaksun 25 €)
  • Kannattajajäsenet 10 €
  • Kilpailevat kannattajajäsenet 20 €
  • Metsästyslupa vuodeksi alle 18-vuotiaat 90€
  • Metsästyslupa vuodeksi +18-vuotiaat 180 €
  • Liittymismaksu maanomistajilta 100 €
  • Liittymismaksu muut 500 €
  • Päivän metsästyslupa 20 €

Jäsen voi tuoda vieraansa metsälle seuramme alueelle, vuosiluvan omaava henkilö ei vieraita voi tuoda.

Metsästyslupa hankitaan maksamalla lupa seuran tilille. Maksukuitista tulee ilmetä maksaja (isäntä), vieraan nimi ja vierailupäivä.  Lupa on oltava metsällä mukana ja pyydettäessä näytettävä. Lupa edellyttää myös isännän läsnäoloa.

Seuran tilinumero on FI23 5271 0450 4877 08

Jäsenedut

Jäsenenä sinulla on käytössäsi laajat metsästysmaat, jotka tarjoavat monimuotoista maastoa ja metsää harrastuksellesi. 

Norolan jäsenistö harrastaa erittäin monimuotoista metsästystä ja riistanhoitotyötä. Opit tuntemaan uusia ihmisiä harrastuksesi parissa ja sinulla on mahdollisuus oppia erilaisia tapoja harrastaa riistanhoitoa ja tehdä tärkeää työtä myös seuran ja edunvalvonnan eteen.

Metsästysmajamme on myös jäsenistömme käytössä niin metsästysharrastukseen kuin vaikka juhlapaikkana.

Norolan metsästysseura on myös Suomen metsästäjäliiton jäsenseura, joten liitonkin kattavat edut ovat tätä kautta hyödynnettävissäsi.

hammer, books, law-719061.jpg

Seuran säännöt

Lähtökohtaisesti seuraa ja sen jäseniä sitoo luonnollisesti Suomen lainsäädäntö.

Tämän lisäksi seura on sitoutunut noudattamaan Suomen metsästäjäliiton sääntöjä. Seuran varsinaisten sääntöjen lisäksi toimintaamme ohjaa muun muassa hirviohjesääntö, joka toimii niin ohjeena kuin laajana oppaana hirvieläinten metsästykseen sekä SRVA -toimintaan.

Säännöt on uusittu kattavasti 2014 aikana ja ne on hyväksytty seuran vuosikokouksessa 19.2.2015. Sääntömuutos on rekisteröity PRH:ssa 17.4.2015.

Norolan metsästysseuran säännöt

Hae jäseneksi

Jäsenhakemus tulee lähettää aina kuluvan vuoden 15.7. mennessä. Johtokunta tuo kaikki hakemukset kesäkokouksen käsittelyyn, missä kokous vahvistaa valinnat. 

Mikäli olet maanomistaja ja sinulla on seuran kanssa metsästysvuokrasopimus, voi johtokunta käsitellä hakemuksen heti oman kokousaikataulun mukaisesti.

Jäsenhakemukset toimitetaan seuran sihteerille joko sähköpostilla norolanms@gmail.com tai täyttämällä alla oleva hakemus.

Jäsenhakemus