Myyrylän kartano

Myyrylän kartano on oivallinen juhlapaikka maaseudun rauhassa. Voit tuoda tiloihin kokin tai pitopalvelun oman näköistäsi juhlaa rakentamaan. Kartanolta löytyy ruokailu- ja kahvikalusto noin 250 henkilölle ja keittiö selviää kyllä isommistakin peijaisista, joten oma kokki mukaan tai varaa vaikka naisjaostolta serviisi pitoihisi.

Osaava juhlaväki voi järjestää myös omin voimin oivan tilaisuuden kartanolle ja sen pihapiiriin, mistä löytyy ”viljamakasiinibaari” ja tilaa pystyttää reilu tapahtumateltta. Omien juomien tuonti tilaisuuksiin on sallittua alkoholilain ja viranomaismääräysten puitteissa (ts. alkoholin myynti tiloissa ja alueella on kielletty).

Myyrylän kartanoa vuokraamme juhlakäyttöön pääsääntöisesti keväästä syksyyn. Talvikaudella tilojen lämmitys on toki mahdollista erillisellä sopimuksella. Kannattaa siis huomioida, että kyseessä on vanha kartano, joka ei tasoltaan vetele vertoja juhlavalle Tertin kartanolle, mutta joka tarjoaa ihan hulppeat puitteet moneen juhlaan ja tapahtumaan. Kun olet valmis hyväksymään nämä realiteetit, olet oikea asiakas meille, ja toivotamme sinut erittäin lämpimästi tervetulleeksi järjestämään näköistäsi tilaisuutta Myyrylän kartanoon. 

Hinnat:

  • Viikonloppu             1000 €  (to – ma)  
  • Vuorokausi               300 €
  • Teltta (5,5 x 12m)     85 €
  • Kylmiö (n. 5 m2)      50 €
Varausmaksu on 300 €, joka sisältyy vuokrahintaan (varausmaksua ei palauteta).
Löydät Ota Yhteyttä -sivulta Myrylän varauksiin ja kyselyihin tarvittavat yhteystiedot.