Myyrylän kartano

Myyrylän kartano on oivallinen juhlapaikka maaseudun rauhassa. Voit tuoda tiloihin kokin tai pitopalvelun oman näköistäsi juhlaa rakentamaan. Kartanolta löytyy ruokailu- ja kahvikalusto noin 250 henkilölle ja keittiö selviää kyllä isommistakin peijaisista, joten oma kokki tai pitopalvelu mukaan.

Osaava juhlaväki voi järjestää myös omin voimin oivan tilaisuuden kartanolle ja sen pihapiiriin, mistä löytyy ”viljamakasiinibaari” ja tilaa vaikka pystyttää reilu tapahtumateltta. Omien juomien tarjoilu tilaisuuksissa on sallittua alkoholilain ja viranomaismääräysten puitteissa.

Kartanolla on myös vuokrattavissa 2 krs. asunto. 2h+et+k+wc tarjoaa ihan oivat tilat useammallekin hengelle. Asunnossa on kaksi 80cm ja yksi 120cm runkopatjaa. Lisäksi siellä on kolme rahia, joista jokaisesta voi taikoa n. 60 cm leveät patjat.

Myyrylän kartanoa vuokraamme juhlakäyttöön pääsääntöisesti keväästä syksyyn. Talvikaudella tilojen lämmitys on toki mahdollista erillisellä sopimuksella. Kannattaa huomioida, että kyseessä on vanha kartano, joka ei tasoltaan vetele vertoja juhlavalle Tertin kartanolle, mutta joka tarjoaa ihan hulppeat puitteet moneen juhlaan ja tapahtumaan. Kun olet valmis hyväksymään nämä realiteetit, olet oikea asiakas meille. Toivotamme sinut erittäin lämpimästi tervetulleeksi järjestämään näköistäsi tilaisuutta Myyrylän kartanoon. 

Hinnat:

  • Viikonloppu               1000 €    (to – ma)  
  • Vuorokausi                  300 €
  • Teltta (5,5 x 12m)           85 €
  • Kylmiö (n. 6 m2)           50 €
  • Asunto, n. 80 m2         80 €        per vrk
Varausmaksu on 300 €, joka sisältyy vuokrahintaan (varausmaksua ei palauteta).
Löydät Ota Yhteyttä -sivulta Myyrylän varauksiin ja kyselyihin tarvittavat yhteystiedot.
 
 

 

Pientä pintaremonttia 2023-2024

Kartanon ulkoseinät on remontoitu viime kesänä ja samassa yhteydessä päivitimme hieman asuntoa ja asensimme kartanolle ilmalämpöpumppuja ja wi-fi verkon palvelemaan paremmin tilaisuuksien järjestämistä.