Myyrylän kehittämishanke etenee

Viime kesänä teimme kartanolla melkoisen talkoorypistyksen Myyrylän kehittämishankkeen nimissä. Ensisijainen tavoite on hankkeessa saavutettu ja kartano sai kunnostetut pinnat ja uuden maalin siihen päälle joka mukailee aiempaa kartanon väritystä. Lisäksi Myyrylään on jo hankitun salin näytön kaveriksi asennettu langaton verkko, joka tuo lisää käytettävyyttä kartanon tiloille. Lisäksi tuo verkko mahdollistaa nyt asennettujen kahden lämpöpumpun etähallinnan ja kartanon lukituksen ohjaukset ja kulkuoikeuksien määrittelyt niin ikään etänä.

Kartanon asunnossa tehtiin myös hieman päivitystä ja sinne hankittiin peruskalustus. Asunto on jatkossa niin seuran jäsenistön kuin ulkopuolistenkin vuokrattavissa. Asunnolle onkin ollut käyttöä pitkin syksyä niin omille jahtivieraille kuin tapahtuman järjestäjillekin ja taitaapa olla tammikuullekin vielä joku jäsenemme mehtuureissuvaraus. Asunnon vuokrauksesta tehdään talven aikana nettisivuillemme ohjeet.

Myyrylän Kehittämishankkeelle haettiin EU maaseudun kehittämisen hanketukea, jonka käsittely on edennyt Veej’jakajalta seuraavaksi ELY:n tarkastukseen. Mikäli lopullinen siunaus tuolle tuelle saadaan, mahdollistaa se suunnitellun hankekokonaisuuden loppuun viemisen ensi kesän aikana. Hankesuunnitelma pitää tehtyjen toimenpiteiden lisäksi vielä energiatehokkuuteen ja turvallisuuteen liittyviä kokonaisuuksia. Talkoohenkeä siis ensi kesälle vielä tarvitaan.

Löydät muutamia talkookuvia ”Myyrylän Kartano” -välilehden alalaidasta alemmasta bannerista. Nettisivuston kuvitusta uusitaan kevään ja kesän aikana muutoinkin uudella ilmeellä ja uusilla remontin jälkeisillä kuvilla kunhan päivät vähän tästä pitenee..