Myyrylän talkoot päivitys

Myyrylän kartanon remontin aloitus viivästyy hieman. Kanava josta tukea remonttiin haetaan, ei ole vielä auennut, eikä töitä saada aloittaa ennen hakemusta. Asiasta tiedotetaan, kun tarkempaa tietoa tulee. Voi mennä heinä- elokuulle, mutta tarkoitus on edelleen saada homma tehtyä ennen syksyä.

Lue lisää »

Mejä-kokeet

Mejä kokeita seuran alueella 28.5. ja 13.8. Maastoina kummunkylällä Halmelampi-Vihlikäissuo-Surmanmäki-Heikinsuo alue, sekä laavuntie-Soiniemen maasto. Vältettävä turhaa liikkumista alueella koetta edeltävänä päivänä sekä koepäivänä.

Lue lisää »

Myyrylän kartanon kunnostustyöt

Kesälle suunnitellut Myyrylän kartanon kunnostustyöt lähestyvät. Alustava aikataulu on toukokuun loppu – kesäkuun alkupuoli. Talkoisiin tarvitaan jokaisen seuran jäsenen pientä panostusta. Aikataulusta ja muusta järjestelystä informoidaan vielä lähempänä ajankohtaa mutta tämä pienenä muistutuksena asiasta.

Lue lisää »

Kartanon terveiset

Myyrylän kartano on palvellut Norolan Metsästysseuran kiinteistönä jo 30 vuotta. Myyrylää on pääsääntöisesti ylläpidetty pienemmin korjaustoimenpitein ja yksi isompikin remontti mahtuu mukaan, jossa uusittiin lattioita. Nyt meillä on vuosikokouksessakin esillä ollut maalausurakka edessä. Vaikka urakkaan tullaan ottamaan maalausurakoitsija, tulee sen lisäksi tehdä merkittävä määrä talkootyötä. Maalaustyö on suuri investointi ja vaikka taloutemme tätä varten on nyt hyvissä kantimissa muun muassa kiitos majamaksun, ei varamme riitä kokonaisurakan ostopalveluina hankkimiseen. 90-luvun taitteessa Myyrylä rakennettiin ja remontoitiin talkoilla ja nyt on seuraavan ponnistuksen vuoro. Tätä urakkaa ei voi verrata aikoinaan tehtyyn rakentamisen urakkaan, mutta tälle päivälle se on kuitenkin aivan riittävän haasteellinen kokonaisuus. Toivon ja uskon, että miltei jokaisella nykyisellä jäsenellä on mahdollisuus kantaa kortensa kekoon – niin halutessaan. Mitä useampi käsipari nyt tähän sitoutuu, sitä vähemmän työtä itse kullekin koituu. Pieni ajatusleikki panoksesta talkoisiin – jos jokainen jäsen käy yhtenä päivänä talkoissa, saadaan kasaan noin 260 henkilötyöpäivää. Jos talkoita pidetään kesäkuun aikana 13 päivänä, olisi tuolloin talkoissa 20 henkeä paikalla. Tällä määrällä uskoakseni saataisi timpurityöt tehtyä, talo pestyä ja rännit purettua, mikä on meidän ensimmäinen kokonaisuus. Kesän ja syksyn aikana meidän pitäisi vielä saada maalattua itse noin 40 ikkunan pokat, joka kuulostaa enää pieneltä rypistykseltä, jotta urakka saadaan loppuun. Alustavan suunnitelman mukaan Myyrylän pohjatyöt tehtäisi kesäkuun alkupuolella / ennen juhannusta. Talkoopäiviksi sopii tietysti nuo viikonloput, mutta arkipäiviäkin tullaan hyödyntämään. Joten ajatukset ja asenne siihen jiiriin, että kesäkuussa on aikaa ja puristetaan pohjaurakka pois porukalla ja maalarit pääsee juhannuksen jälkeen sitten töihin – sopiihan tämä?! Jos ja kun sinulla on tarjottavana ammattitaitoasi tähän talkookokonaisuuteen nokkamiehenä, timpurina, painepesijänä jne. olisi enemmän kuin mukavaa, että olisit ajoissa yhteydessä. Pelkkä johtokunnan panos ei riitä projektin läpiviemiseen ammattitaitoisesti eikä ajallisesti. Nyt tarvitaan jokaisen tietotaitoa ja halua ylläpitää upeaa Myyrylän kartanoamme! Lisäinfoa jne www.norolanms.fi ja Facebook ”norolan metsästysseura” (@norolanms)

Lue lisää »

Suurpetohavainto?

Jos teet havainnon suurpedosta, on syytä olla yhteydessä petoyhdyshenkilöön! Petoyhdyshenkilön tulee käydä varmentamassa havainto ja tehdä siitä merkintä tassu-järjestelmään, jotta havainto menee viranomaisille saakka. Voit tutustua aiheeseen RHY -nettisivuilla: Klikkaa Seuramme jäsenistä petoyhdyshenkilöitä ovat Matti K Lampinen ja Matti Valjakka. Kaikki RHY alueen petoyhdyshenkilöiden yhteystiedot löydät myös RHY sivuilta.

Lue lisää »

Ratavuorot kaudelle 2023 ja pari ohjetta

Ohessa tulevan kesän vuorot ja ampumakoepäivät Kyrönpellon ampumaradalle. Huomioikaa 150m radan käyttö torstaisin klo 17-21:00 Listaan voi tulla muutoksia harjoitusten tai tapahtumien johdosta. Seuratkaa radan ilmoitustaulua. Ampumakokeet löytyy riista.fi tapahtumahaku osiosta. Muistakaa ilmoittautuminen! Laukauksista tulee täyttää ampumalomake ympäristölupa seurantaa varten! Lomakkeita löytyy ampumakopista ja kopin takana olevaan postilaatikkoon laput täytettynä -Kiitos 🙂 Hirviradan hoitajana riistanhoitoyhdistyksessä toimii Matti Hokkanen p 050 5471651 Toukokuu 3 Ke Norola 9 Ti Norola 17 Ke Norola 23 Ti Ampumakoe 17.00-19.00 31 ke Norola Kesäkuu 9 pe Norola 14 ke Norola 22 to Ampumakoe 17.00-19.00 27 ti Ampumakoe 17.00-19.00 28 ke Norola Heinäkuu 4 ti Norola 10 ma Ampumakoe 17.00-19.00 12 ke Norola 22 la Ampumakoe 10.00-12.00 25 ti Norola Elokuu 3 to Ampumakoe 17.00-19.00 10 to Ampumakoe 17.00-19.00 13 su Norola mestaruuskilpailu 18 pe Ampumakoe 17.00-19.00 23 ke Norola 29 ti Norola Syyskuu 2 la Ampumakoe 10.00-12.00 8 pe Norola 9 la Ampumakoe 10.00-12.00 10 su Kohdistuspäivä aseiden kohdistuksia varten 18 ma Ampumakoe 16-19 20 ke Norola 28 to Kohdistuspäivä aseiden kohdistuksia varten 30 la Ampumakoe 10.00-12.00 1.10 su Norola

Lue lisää »
adult, bonsai, hand-1868109.jpg

Ideoita ja kehitettävää

Onko mielessäsi jotain ideoita Norolan metsästysseuraan liittyen? Mielessä ajatuksia toiminnan kehittämisestä, jäsentoiminnasta tai vaikka palautetta näistä uusista nettisivuista tai facebook sivuistamme?

Vinkkaa ihmeessä vaikka sähköpostilla:  norolanms@gmail.com