NMS kangasmerkkejä saatavana

Kevään korvalla monella on metsästyskaluston ja -vaatetuksen huoltokausi meneillään ja onkin oiva tilaisuus harkita seuran merkkien uusimista tai sitten hankkia ensimmäinen sellainen vaikka takin hihaan tai repun päälle. Brodeerattuja merkkejä voi hankkia ihan livenä tulevassa vuosikokouksessa. Jatkossa info hankintaa varten löytyy nettisivuilta. Merkin hinta on 6 euroa kpl.

Lue lisää »

Peruttu – Riistanhoitopäivä 17.2.2024

Riistanhoitopäivä joudutaan valitettavasti perumaan säätilanteesta johtuen. Riistanhoitopäivä järjestetään lauantaina 17.2.2024, kokoontuminen Myyrylään klo 9. Suoritetaan riistakolmiolaskenta ja yhteisjahtina tienvarsien rusakoita ilman koiria tai koirajahtina yhdessä tai useammassa ryhmässä. Rusakoista toivotaan havaintoja.Iltapäivällä Myyrylässä tulet makkaranpaiston merkeissä kera kuuman mehun.Seuran jäsenet, maanomistajat ja alueen asukkaat ovat tervetulleita tutustumaan uuden kauniin pinnan saaneeseen Myyrylän kartanoon ja samalla kerromme kunnostushankkeen jatkosta.

Lue lisää »

Sääntömääräinen vuosikokous 15.2.2024

Norolan Metsästysseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään to 15.2.2024 Myyrylässä, Vehmaskyläntie 93 klo 17.30.Kahvitarjoilu klo 17 alkaen. Ps. Kokouksessa on myynnissä seuran brodeerattuja kangasmerkkejä / 6 € / käteinen.Tervetuloa!

Lue lisää »

Myyrylän kehittämishanke etenee

Viime kesänä teimme kartanolla melkoisen talkoorypistyksen Myyrylän kehittämishankkeen nimissä. Ensisijainen tavoite on hankkeessa saavutettu ja kartano sai kunnostetut pinnat ja uuden maalin siihen päälle joka mukailee aiempaa kartanon väritystä. Lisäksi Myyrylään on jo hankitun salin näytön kaveriksi asennettu langaton verkko, joka tuo lisää käytettävyyttä kartanon tiloille. Lisäksi tuo verkko mahdollistaa nyt asennettujen kahden lämpöpumpun etähallinnan ja kartanon lukituksen ohjaukset ja kulkuoikeuksien määrittelyt niin ikään etänä. Kartanon asunnossa tehtiin myös hieman päivitystä ja sinne hankittiin peruskalustus. Asunto on jatkossa niin seuran jäsenistön kuin ulkopuolistenkin vuokrattavissa. Asunnolle onkin ollut käyttöä pitkin syksyä niin omille jahtivieraille kuin tapahtuman järjestäjillekin ja taitaapa olla tammikuullekin vielä joku jäsenemme mehtuureissuvaraus. Asunnon vuokrauksesta tehdään talven aikana nettisivuillemme ohjeet. Myyrylän Kehittämishankkeelle haettiin EU maaseudun kehittämisen hanketukea, jonka käsittely on edennyt Veej’jakajalta seuraavaksi ELY:n tarkastukseen. Mikäli lopullinen siunaus tuolle tuelle saadaan, mahdollistaa se suunnitellun hankekokonaisuuden loppuun viemisen ensi kesän aikana. Hankesuunnitelma pitää tehtyjen toimenpiteiden lisäksi vielä energiatehokkuuteen ja turvallisuuteen liittyviä kokonaisuuksia. Talkoohenkeä siis ensi kesälle vielä tarvitaan. Löydät muutamia talkookuvia ”Myyrylän Kartano” -välilehden alalaidasta alemmasta bannerista. Nettisivuston kuvitusta uusitaan kevään ja kesän aikana muutoinkin uudella ilmeellä ja uusilla remontin jälkeisillä kuvilla kunhan päivät vähän tästä pitenee..

Lue lisää »

Seuran lyijyhaulikieltoalueet

Lyijyhauleja ei saa käyttää metsästyksessä kosteikkoalueilla eikä niiden suojavyöhykkeillä 15.2.2023 jälkeen. Kosteikkoalueiksi määritellään kaikki vesialueet, rantaruohikot ja suot sekä turvemaat, jotka voivat olla vesilintujen oleskelu-, muutto- tai pesimäpaikkoja. 100 metrin levyinen suojavyöhyke alkaa kosteikkoalueen ulkorajasta. Ohessa linkki, josta pääset tarkistamaan lyijykieltoalueet seuran alueelta. https://hkp.maanmittauslaitos.fi/hkp/published/fi/de4efb08-df55-4c9e-b4e6-4feac634e82e

Lue lisää »
adult, bonsai, hand-1868109.jpg

Ideoita ja kehitettävää

Onko mielessäsi jotain ideoita Norolan metsästysseuraan liittyen? Mielessä ajatuksia toiminnan kehittämisestä, jäsentoiminnasta tai vaikka palautetta näistä uusista nettisivuista tai facebook sivuistamme?

Vinkkaa ihmeessä vaikka sähköpostilla:  norolanms@gmail.com