Vuosikokous 16.3.

Norolan metsästysseura ry sääntömääräinen vuosikokous pidetään Myyrylän kartanolla torstaina 16.3.2023 klo 17:30 alkaen. Tervetuloa! Tilinpäätösasioiden lisäksi kokouksessa aiheina henkilövalintoja johtokuntaan sekä alkaneen kauden investoinnit ja talkoot. Nähdään Myyrylässä!

Lue lisää »

Kyrönpellon a-radalle kulkeminen (uusi ohje)

Ampumaradalle pääsee 8-16 ja Kyrönpellon radan luvallinen käyttäjä ilmoittautuu puomilla (pääpuomi 102 Jkl tien puolelta) kenttäjohtajan apulaiselle 04 552 974 06 89 kuten tähänkin asti, avaa puomin ja sulkee sen takanaan. Poistuessaan radalta ampuja ilmoittaa poistuvansa ja sulkee puomin. (puomi on siis kiinni, mutta ei lukossa) Puomi avataan kokonaan auki klo 16-21 väliseksi ajaksi. Puomi lukitaan klo 21-08 väliseksi ajaksi. Haulikkoradalle vievällä uralla olevaan puomiin on vaihdettu lukko, johon haulikkoampujilla on avaimet. Haulikkoradalle menevä ilmoittautuu Kyrönpellon puomilla, avaavat haulikkoradalle mennessään puomin 101, jättävät valelukkoon takanaan. Vartiosto lukitsee puomin klo 21.

Lue lisää »

Ampumarataohje

Kyrönpellon radat avautuu ampujien käyttöön 14.3.2022. Kyrönpellon ampumaradalle pääsee arkisin ja viikonloppuisin klo 16.00-21.00 välisenä aikana.  Haulikkoradan käytöstä muuna aikana ja käyttöperiaatteesta Mikkelin ampujien kautta tarkempaa tietoa. Puolustusvoimat valvoo alueella liikkujia, joten pitäkää henkilötodistus tai ajokortti mukana, josta voidaan todentaa henkilöllisyys. Kohdistustauluja ja paikkoja löytyy käyttöönne radanhoitajan rakennuksen luona olevasta vihreästä kopista. Kohdistustaulujen käyttäjä huolehtii siitä, että käytön jälkeen taulut on valmiiksi paikattu seuraavalle käyttäjälle. Näin ei ole nyt aina ollut, joten pidetään huoli myös tästä. Jokaisella radalla on ampuradan käytön seurantalomakkeita, jotka löytyvät punaisesta postilaatikosta. Lomakkeeseen kirjataan ammutut laukaisumäärät. Jokainen huolehtikoon myös siitä, että kerää ampumansa hylsyt pois ja toimittaa ne hylsyjenkeräyspönttöön. Puolustusvoimilla on harjoituksia, jolloin Kyrönpelto on puolustusvoimien käytössä. Näistä tulee tietoa ampuradanhoitajan kopin ja ratojen ilmoitustauluille.

Lue lisää »
adult, bonsai, hand-1868109.jpg

Ideoita ja kehitettävää

Onko mielessäsi jotain ideoita Norolan metsästysseuraan liittyen? Mielessä ajatuksia toiminnan kehittämisestä, jäsentoiminnasta tai vaikka palautetta näistä uusista nettisivuista tai facebook sivuistamme?

Vinkkaa ihmeessä vaikka sähköpostilla:  norolanms@gmail.com